Kausikortteja jäsenten käyttöön

Aika: 27.3.-1.10.2019
Paikka: Pori

Olemme varanneet jäsentemme käyttöön porilaisten joukkueiden kausikortteja kesäkauden ajaksi. Joukkueet ovat MuSa, Pesäkarhut, FC Jazz ja Pori Bears.

Kaikkien joukkueiden kausikortteja on 2 kpl:tta. Korttien varaus seuraavaan kotipeliin tapahtuu JHL:n toimiston kautta. Jäsen voi varata 1 kortin kerrallaan. Varata voi sähköpostilla jhltoimisto.pori@gmail.com, soittamalla 044 711 1321 tai käymällä toimistolla ja tekemällä varauksen suoraan Riitta Mannilalta.

Jäsen voi varata kerran eri joukkueiden kortin.

Eli pääset 1 kerran eri joukkeuiden peliin, yhteensä 4 peliin kauden aikana. Jos kyseiseen kotipeliin ei ole kausikortteja varattuna, niin voit pelipäivänä (tai edellisenä arkipäivänä) kysellä toimistolta vapaata korttia ja saada sen uudelleen käyttöösi.

Kausikortin nouto JHL:n toimistolta (Eteläpuisto 12) jäsenkorttia vastaan!

Kausikortti palautetaan peliä seuraavana päivänä JHL:n toimistolle. Saat palautusohjeet korttia noutaessasi.

Jos kausikortti menee hukkaan, olet velvollinen hankkimaan uuden tilalle!